Pelihuone

Pelihuoneesta löytyy Nintendo Switch ja Playstation 5 -pelikonsolit sekä valikoima eri retropelikonsoleita. Pelipisteen voi varata käyttöönsä enintään neljäksi tunniksi kerrallaan ja pelaajia varauksella voi olla yhteensä neljä kappaletta

Pelihuone käyttö ja varaaminen

Pelihuone sijaitsee Porin kaupunginkirjaston toisessa kerroksessa lehti -ja musiikkiosaston takaosassa. Pelihuone varataan käyttöön verkossa tai kaupunginkirjaston lehti- ja musiikkiosaston asiakaspalvelussa. Pelihuone on avoinna kirjaston aukioloaikoina klo 10.00 alkaen.

Pelien lainaus

Pelit ja peliohjaimet saa käyttöönsä lehti- ja musiikkiosaston asiakaspalvelusta. Tilaan valitaan yksi pelattava peli kerrallaan. Peliä saa saman varauksen aikana rajoituksetta vaihtaa. Tutustu Pelihuoneen pelivalikoimaan Finnassa.

Pelaa yksin tai yhdessä

Voit tulla pelaamaan yksin tai enintään kolmen kaverisi kanssa. Jokainen pelaaja lainaa ohjaimen kirjastokortillaan. Kirjastokortti on ohjainten panttina pelaamisen ajan. Tilassa saavat oleskella vain peliohjaimen lainanneet pelaajat.

Ikärajat

Pelihuoneen ikäraja on 12 vuotta. Pelipisteen kaikkien pelaajien on noudatettava pelien alaikärajoja. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Tutustu tilan käyttöehtoihin.