Pelipiste

Pelipisteestä löytyy Nintendo Switch, Playstation 4 ja Playstation 5 -pelikonsolit. Pelipisteen voi varata käyttöönsä enintään neljäksi tunniksi kerrallaan ja pelaajia varauksella voi olla yhteensä neljä kappaletta

Pelipisteen käyttö ja varaaminen

Pelipiste sijaitsee Porin kaupunginkirjaston toisessa kerroksessa lehti -ja musiikkiosaston takaosassa. Pelipiste varataan käyttöön verkossa tai kaupunginkirjaston lehti- ja musiikkiosaston asiakaspalvelussa. Pelipiste on avoinna kirjaston aukioloaikoina klo 10.00 alkaen.

Pelien lainaus

Pelit ja peliohjaimet saa käyttöönsä lehti- ja musiikkiosaston asiakaspalvelusta. Tilaan valitaan yksi pelattava peli kerrallaan. Peliä saa saman varauksen aikana rajoituksetta vaihtaa. Tutustu Tul ja tee -tilan pelivalikoimaan Finnassa.

Pelaa yksin tai yhdessä

Voit tulla pelaamaan yksin tai enintään kolmen kaverisi kanssa. Jokainen pelaaja lainaa ohjaimen kirjastokortillaan. Kirjastokortti on ohjainten panttina pelaamisen ajan. Tilassa saavat oleskella vain peliohjaimen lainanneet pelaajat.

Ikärajat

Pelipisteen ikäraja on 12 vuotta. Pelipisteen kaikkien pelaajien on noudatettava pelien alaikärajoja. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Tutustu tilan käyttöehtoihin.