E-aineistot

E-aineistot

Elokuvat

Cineast-elokuvapalvelu tarjoaa laajan valikoiman niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin elokuvia kaikenikäisille. Elokuvan lainaaminen onnistuu kirjastokortilla ja PIN-koodilla. Jokaisella asiakkaalla on oikeus lainata viisi elokuvaa kuukaudessa.

E-kirjat ja e-äänikirjat

Satakirjastojen e-kirjakokoelmasta löytyy romaaneja, tietokirjoja, lastenkirjoja sekä äänikirjoja. Teokset lainataan kirjautumalla kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla. Teoksia voi lukea nettiselaimella, lukuohjelmalla tai Ellibs-mobiilisovelluksella. Äänikirjoja voi kuunnella selaimella tai mobiilisovelluksella.

Digi-palvelussa on yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa. Satakunnan alueelta on digitoitu paikallishistorioita, kotiseutuaineistoa ja murrepakinoita.

E-lehdet

ePressin sanomalehtipalvelussa on laaja valikoima kotimaisia sanoma- ja paikallislehtiä näköispainoksina. Tuoreimmat numerot ovat luettavissa heti niiden ilmestyttyä ja käytettävissä on lisäksi lehtiarkisto kahden vuoden ajalta. ePressiä voi käyttää kirjaston tiloissa.

Prenaxin aikakauslehtipalvelussa on luettavissa kotimaisia aikakauslehtiä. Lukemaan pääsee kirjautumalla kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla. Tarjolla on noin 20 lehden valikoima. Lehtiarkistosta löytyvät kahden vuoden lehdet.

Musiikki

Rockway-verkkokurssilla voi opetella mm. kitaran, pianon tai ukulelen soittoa. Jokainen verkkokurssi sisältää useita oppitunteja ja kurssin laina-aika on kaksi viikkoa.

Naxos Music Libraryssa on kuunneltavana yli 2 miljoonaa musiikkikappaletta. Painotus on klassisessa musiikissa, mutta myös muita musiikinlajeja löytyy. Kuuntelemaan pääsee kirjautumalla kirjastokortin numerolla.

Naxos Music Library Jazz sisältää n. 200.000 kappaletta jazzia klassikoista uutuuksiin. Kuuntelemaan pääsee kirjautumalla kirjastokortin numerolla.

Naxos Music Library Worldin kautta voi kuunnella maailmanmusiikkia yli 150:stä eri maasta.

Naxos Video Library sisältää lähinnä klassisen musiikin esityksiä, konsertteja ja dokumentteja.