Digiopastus

Kirjasto tarjoaa opastusta oman älylaitteen sekä digitaalisten palvelujen käyttöön. Apua saa esimerkiksi älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen käyttöön.

Digiopastusta pääkirjastossa torstaisin

Voit varata ajan henkilökohtaiseen digiopastukseen, jota annamme pääkirjastossa tiistaisin klo 10-15. Ajan voi varata pääkirjaston tietopalvelun numerosta 044 701 5810.

Henkilökohtainen digiopastus jää kesätauolle 11.6. jälkeen ja jatkuu taas 6.8.

Joka torstai klo 13 – 14.30 annamme opastusta älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen käytössä pääkirjaston seminaarihuone 1:ssä (2. kerros). Oma laite kannattaa ottaa mukaan. Opastukseen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Torstain digiopastukset ovat nyt kesätauolla ja jatkuvat taas 5.9.

Noormarkun kirjastossa saa henkilökohtaista digiopastusta ajanvarauksella. Opastuksen kesto on korkeintaan tunti ja siihen voi varata ajan numerosta 044 701 5833.

Nakkilan kirjastossa saa henkilökohtaista digiopastusta ajanvarauksella. Opastuksen kesto on korkeintaan tunti ja siihen voi varata ajan numerosta 044 747 5920.

Kaikista kirjaston toimipisteistä on mahdollista saada digitukea älypuhelimen ja tabletin käytössä. Ota tarvittaessa yhteyttä lähikirjastoosi.

Opiskele itse digitaitoja

Makupalat.fi-sivuston kautta voit itse kehittää digiosaamistasi.