Pelitoiminta kirjastossa

Kirjastossa järjestetään erilaista peleihin liittyvää harrastustoimintaa ja tapahtumia. Kirjastolta löytyy myös omaan käyttöön varattava pelihuone ja pelikonsoleita. Tervetuloa pelaamaan!

Pelitoiminta kirjastossa

Pelikerho

Pelikerho (7+) kokoontuu Porin pääkirjaston pelihuoneessa syyskaudella kerran kuussa. Ohjelmassa on vaihtelevasti erilaisia konsolipelejä ja lautapelejä! Pelit ja konsolit löytyvät kirjastolta, eikä osallistuminen maksa mitään. Alaikäraja on 7 vuotta. Alakoululaisille suunnattu kerho toivottaa tervetulleeksi pelaajat sukupuoleen katsomatta. Paikalle voi saapua ja lähteä omaan tahtiin, mukana ei siis tarvitse olla koko kolmea tuntia.

Syyskaudelle kerhoon on ennakkoilmoittautuminen, sillä mukaan mahtuu 7 osallistujaa.

Kerhon tapaamiset:
21.9. klo 15-18 Tutustumiskerta ja vapaata digipelailua
26.10. klo 15-18 Lautapelikerta
16.11. klo 15-18 Konsolipelikerta. Pelataan yhdessä mm. Overcookedia ja Mario Kartia, sekä muita moninpelejä!
14.12. klo 15-18 Leffakerta! Pikkujoulutunnelmissa katsomme peliaiheisen elokuvan yhdessä.

Ilmoittautuminen osoitteessa:
https://www.lyyti.fi/reg/Pelikerho_7399

Lisätiedot: Anna Heinonen, anna.heinonen@pori.fi, puh. 044 701 3893

AMP-klubi

AMP-klubissa yhdistyvät manga, anime, videopelit ja populaarikulttuuri.  AMP-klubissa kaikilla on myös mahdollisuus toivoa kaipaamaansa ohjelmaa piirustusillasta lukupiiripiknikkiin. Kunhan aihepiiri liittyy populaarikulttuuriin ja sen harrastamiseen, ovat kaikki ideat tervetulleita! Osallistujien alaikäraja on 12 vuotta. Klubin kokoontumiset ovat myös kiusaamis- ja syrjintävapaita tapahtumia. Kirjasto tarjoaa pelit ja laitteet, eikä osallistuminen maksa mitään. We also speak english!

Lisätiedot AMP-klubiin liittyen: Anita Viinamäki, anita.viinamaki@pori.fi tai puh. 044 701 0312