Tul ja tee -monitoimitila

Tul ja tee -monitoimitilassa voi 3D-tulostaa, leikata vinyylitarroja, käyttää digitaalista piirtopöytää, muokata ja luoda digitaalista mediaa sekä tutkia mikrofilmejä. Erillisessä pelitilassa voi tutusta pelaamiseen ja pelata konsolipelejä eri laitteilla.

 • Pelipiste

  Pelipisteestä löytyy Nintendo Switch, Playstation 4 ja Playstation 5 -pelikonsolit. Pelipisteen voi varata käyttöönsä enintään neljäksi tunniksi kerrallaan ja pelaajia varauksella voi olla yhteensä neljä kappaletta

 • Multimediapiste

  Multimediapisteellä käytössäsi on ohjelmistoja ja työkaluja monipuoliseen digitaalisen median käsittelyyn. Ohjelmilla voit käsitellä, muokata ja luoda kuvia, videoita, ääntä, animaatioita jne. Pisteessä on Wacom:n Digitaalinen piirtopöytä ja valopöytä luonnostelua varten.

 • Tulostuspiste

  Tulostuspisteessä on 3D-tulostin, vinyylileikkuri ja lämpöprässi. 3D-tulostimella voit tulostaa omia tai valmiita malleja verkosta. Vinyylileikkurin avulla voit tehdä omia tarroja, joita voidaan liimata erilaisiin kohteisiin tai painaa lämpöprässillä suoraan kankaalle.

 • Tul ja tee -tilan ajanvaraus

  Varaa aikasi verkossa. Toimintapisteen saa varattua käyttöönsä 1-8 tunniksi päivää kohden. Pelipisteen ikäraja on 12 vuotta. Tulostuspisteen sekä multimediapisteen ikäraja on 18 vuotta. Ryhmävaraukset tehdään kirjaston asiakaspalvelussa, puhelimitse tai sähköpostilla.