Tervetuloa kirjastoon

Tervetuloa kirjastoon

Porin kaupunki tarjoaa kirjastopalveluita pääkirjastossa, 9 lähikirjastossa ja kirjastoauto Ursulassa. Pori tuottaa kirjastopalvelut myös Nakkilan kunnalle.

Pääkirjastossa on tapahtuma- ja näyttelytiloja sekä lukupaikkoja. Lähikirjastot tarjoavat tietoa ja elämyksiä alueittensa asukkaille, kouluille ja muille yhteisöille.

Kirjaston toimipisteissä on asiakkaiden käytössä avoin langaton verkko Pori_Wlan. Verkon käyttö ei vaadi käyttäjätunnusta tai salasanaa.

Satakirjastot on Satakunnan kirjastojen kimppa

Porin kaupunginkirjasto kuuluu Satakunnan yleisten kirjastojen muodostamaan Satakirjastot-kirjastokimppaan. Satakirjastoilla on yhteinen verkkokirjasto, kirjastokortti, käyttösäännöt ja säännölliset kirjakuljetukset kirjastojen välillä.

Alueen kirjastojen kokoelmat ovat maksutta kaikkien asiakkaiden käytettävissä. Kirjaston käyttäjä voi asioida samalla kirjastokortilla kaikissa Satakirjastot-yhteistyökirjastoissa ja lainat voi palauttaa mihin tahansa yhteisjärjestelmään kuuluvaan kirjastoon.

Satakirjastojen Finna-verkkokirjasto on avoinna ympäri vuorokauden. Siellä voi muun muassa hakea tietoa, uusia lainoja, tehdä varauksia, tarkistaa kirjastojen yhteystiedot ja aukioloajat, tutustua e-aineistoihin sekä maksaa kirjaston maksuja verkkopankin kautta.